Can Pura op IBIZA

Afgelopen week was ik een week op Ibiza! Absoluut mijn favoriete eiland, om te zijn, maar ook om te werken en te koken. Maar je zou denken, dat lukt je toch niet zomaar? Klopt helemaal; ik zal het je vertellen hoe het bij mij ging .... 

Sinds januari doe ik mee met de online cursus "Master Your Mindset",

van Michael Pilarczyk, en een van de opdrachten was: noem je 4 doelen voor dit jaar! 

Dus naast een aantal andere doelen , stond Ibiza eigenlijk wel bovenaan mijn lijst. ik wilde onderzoeken of het mogelijk was om daar te koken voor groepen en Retreats, maar ik was ook op zoek naar een passende locatie voor een Retreat die ik zelf wilde organiseren. Begin februari zette Adri van den Bos van de "thuiskomherberg" Can Pura, een oproep op Facebook, waarin hij mensen zocht om te helpen met de voorbereiding voor weer een nieuw seizoen. Nou ik dacht, dat lijkt mij leuk! Gereageerd, en binnen een week zat ik in het vliegtuig... Ik heb een geweldig leuke week gehad; Adri is een ontzettend fijne gastheer, bovendien weer hij echt alles over het eiland, en hij heeft me dan ook geweldig mooie plekjes laten zien! 

Met vele vergezichten en inzichten!!!! 

Dus als je van plan bent om naar Ibiza te gaan, kijk dan zeker even op de website van Can Pura. Het huis staat boven op een berg in de Morna Valei, en het is er precies zoals de naam zegt: PUUR! De kamers zijn ruim, en de suite met balkon is fantastisch! Adri zorgt elke morgen voor een wisselend uitgebreid ontbijt, met verse regionale producten, maar daarnaast weet hij echt de leukste plekjes waar je naar toe moet, en dat deelt hij heel graag met je. Huur een autootje, dat is wel een must, en je toert langs de leukste marktjes, mooiste strandjes en uiteraard de lekkerste lunch adressen. Zie ook de foto's op mijn Instagram. Ik heb in ieder geval genoten, en ben heel wat wijzer geworden, ook wat werk betreft. en nog een tip; Be carefull what you Wish for, want voor je het weet zit je op Ibiza! 

Voor de prijzen en beschikbaarheid check; www.canpura.nl

LEEF JE MOOISTE LEVEN

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Bianca Koet (dinsdag, 14 maart 2017 14:18)

    Hahahahah ja kijk uit wat je wenst ;-) Leuk Fia en goed bezig hoor!!