De Boterkapel; een gloednieuw adres om heerlijk te eten in Domburg!

Er is een nieuw restaurant in Domburg; letterlijk uit de keuken van de Visbar! Nou, dat belooft wat, ze hadden een prachtig pandje in het begin van de Ooststraat, er werd volop verbouwd, en ze kozen voor een naam met betekenis; " de Boterkapel ". Ze zijn afgelopen dinsdag 2 mei open gegaan, en het is echt geweldig! Met een strakke open keuken, dominant aanwezig in de zaak, een kleurrijke vloer en een witte heldere inrichting is het bijna On-Zeeuws! De chefs staan met veel passie en plezier te werken, en het team is ontzettend gastvrij, vrolijk en attent! Maar dan het eten.... Wat een verassing; 

Uit de oven toveren ze heerlijk vers Flatbread, op de kaart staan allemaal leuke gerechtjes, welke zeer geschikt zijn om te delen! En dat is echt het nieuwe eten 2.0; samen van alles uitkiezen, een tafel vol met lekkers, en samen opeten! De kaart is zeer uitgebreid; en het leukste is om zelf te combineren. Onze absolute favoriet was de gerookte biet met een smeuige buratta, paste perfect bij de zeebaars en de schelpjes met look! De wijnkaart is heel uitgebreid en per glas te bestellen en de espresso macchiatto was heerlijk!! Wij komen snel weer terug! 

Een absolute aanrader voor iedereen die van lekker eten houdt, check de Facebook pagina (de website is nog niet online) en reserveer een tafeltje, ze zijn geopend van 11-22 uur, en wij hopen op een terras! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0