EQOLOGY PURE ARTIC OIL


Sinds september 2016 gebruik ik dagelijks de visolie van Eqology , en in december ben ik ook gestart met de Essential. ( een uitgebreide multi vitamine en mineralen drank) 
Ik was namelijk al langer op zoek naar een pure, zuivere visolie als supplement. In de artikelen en uit diverse onderzoeken begreep ik de vele voordelen, en aangezien ik ook niet klachtenvrij was, kwam Eqology precies op het juiste moment in mijn leven. 
Enthousiast ben ik gestart met dit product, en omdat ik meteen de test had gedaan, die onderdeel is van het abonnement, kreeg ik ook meteen een duidelijk inzicht hoe het werkt. En meten is weten! 
Na ongeveer 6 weken was ik pijnvrij, aan mijn hiel; had al maanden last van hielspoor en ontstekingen. Maar ik sliep ook veel beter, vooral het doorslapen, en daardoor verdween langzaam de eeuwigdurende vermoeidheid. 
Ook mijn gewrichtsklachten, die ik steeds maar weet aan ouderdom en overgang, zijn weg. 
Maar bovenal ben ik erg blij met mijn heldere hoofd; de watten zijn weg, en ik weet weer wat ik wil. 

Ben jij ook benieuwd wat de visolie voor jou kan betekenen, neem dan contact op met mij. Regelmatig organiseren wij een informatie avond, waar we geheel vrijblijvend meer vertellen. Check mijn Facebook voor de data. 
Meteen bestellen? Ga naar de website van Eqology en check in met dit nummer: 8235250