salade kikkererwten citroen

Mijn naam is Fia de Pree, en ik ben ruim 30 jaar werkzaam in de horeca. De laatste 10 jaar heb ik de meeste tijd doorgebracht in de keuken, niet omdat het aan de "voorkant" niet leuk was, maar ik merkte dat ik mijn creativiteit in de keuken meer kwijt kon. Volledig autodidact, als kok, maar omdat mijn interesse altijd al bij eten lag, en vooral de bereidingswijze en de ingrediënten, voelde het als een natuurlijke overgang. 

Afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan tijdens retreats en trainingsweken in binnen- en buitenland. Mijn keuken is altijd een warme plek in zo'n week, en daar voelen mijn gasten zich altijd welkom! Omdat er veel vraag is naar vegetarische gerechten, heb ik mij daar in gespecialiseerd. En eigenlijk bleek toen dat die keuken mij veel meer voldoening gaf, maar het was voor mij ook een extra uitdaging. Tegenwoordig zijn wij ons veel meer bewust, wat betreft eten en leefstijl, en daar past mijn keuken goed in thuis.