Retreats op locatie

Het was een droom die uitkwam; koken tijdens retreats! 

Jarenlang had ik locaties gezocht, folders gelezen, en gesmuld van alle verhalen, 

Want wat is er nu fijner dan op een mooie plek, de hele week te worden verwend met lekker eten, weldadige massages, healings, readings, en in een mooi gezelschap met gelijkgestemde mensen aan tafel te zitten, en te luisteren naar elkaars levensverhaal.. 

Maar ook altijd de rust daar te vinden, niet alleen om je heen, maar ook in je hoofd. 


Dankbaar ben ik altijd om deel uit te maken van het team, en op mijn manier een bijdrage hieraan te leveren. Afgelopen november heb ik de cursus Retreatcoach afgerond bij Nannet van de Ham, zij is een professionele Retreat coach, en verzorgd retreats voor oa. Puur & Kuur, en leerde ons de kneepjes van haar vak. 

In 2017 organiseer ik zelf mijn eerste Retreat; " Fia's Feel Good Food Retreat" 

Zodra de datum en locatie bekend zijn, krijgen jullie hiervan natuurlijk bericht, dus hou mijn website in de gaten. 


Uiteraard verzorg ik voor verschillende organisaties weer alle heerlijkheden voor de inwendige mens, tijdens hun retreats, en ben ik regelmatig in Frankrijk, Chateau Gressoux, en in Domburg, Yogabee, te vinden. Ook vlieg ik naar Ibiza voor een heerlijke Retreat op locatie. 

Wil jij ook dat ik kom koken tijdens jouw Retreat? Stuur vrijblijvend een bericht! 

 

 

 

 

"Yogabee Domburg":

In Zeeland, ligt verscholen in een mooi natuurgebied," Yogabee", een oase van rust met een prachtig luxe huis. Inclusief yoga ruimte en verwarmd binnen zwembad. 

check de website voor beschikbaarheid

www.yogabee.nl

"Chateau de Gressoux"

Een robuuste kasteel, Vesoul, Frankrijk. De stilte is bijna sereen te noemen... Compleet met sauna, hottub en zwembad een heerlijk plek voor een retreat. Met veel plezier verzorg ik daar al jaren de inwendige mens tijdens de leiderschap trainingen van

Flying Elephants & IamPresent. Check www.chateaugressoux.com

Ibiza; op dit unieke ruimdenkende eiland voor de kust van Spanje, is het heerlijk verblijven. Hier krijg ik altijd weer inspiratie, en kook ik tijdens Yoga- en Meditatie retreats het lekkerste eten, wat past bij de groepen.

Meerdere locaties beschikbaar.